Median Müzik Edisyon Ltd. Şti.

Caddebostan Mah. Bağdat Cad. No: 270, Kat: 2, Daire:8 34728 Kadıköy/Istanbul

tel: 0 212 252 53 51
fax: 0 212 252 53 76
e-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
 
  • Eserlerinizin Telif Takibini Yapıyor musunuz?

    Eserlerinizin tüm dünyada kayıt ve telif takibini yapabildiğinizi düşünüyor musunuz? Eserlerinizin hak ettiği değeri bulması, telif kaybına uğramaması, prodüksiyonlarda ve projelerde yer bulabilmesi, eserlerinizin meslek birlikleri nezdinde tüm dünyada kayıt ve takip işlemleri için birlikte çalışmaya hazırız.

    Eserlerinizin haklarının takibi için...

  • Film, Dizi, Reklamlarda Müzik

    Prodüksiyonlarınızda müzik kullanmak istiyor, uygun müzik eserlerinin üretimi, seçimi ve izinleri konusunda destek mi arıyorsunuz? Uygun eserleri üretme, müzik seçimi konusunda danışmanlık ve uygun koşullarda izin işlemlerinin tamamlanması konularında birlikte çalışabiliriz.

    Prodüksiyonlarınızda müzik kullanımı için...

  • Hızlı, Güvenli ve Bütçeye Uygun Çözüm: Müzik Bankaları

    Prodüksiyonlarınızda müzik kullanmak istiyor ancak bütçenize uygun ve hızlı bir çözüme mi ihtiyacınız var? Bütçenize uygun, güvenli, hızlı çözüm için büyümekte olan yerli, yabancı müzik bankalarımızla hizmetinizdeyiz.

    Hızlı, güvenli, bütçeye uygun müzik kullanımları için...

  • Markanızın Değerini Müzikle Arttırın!

    Markanızın değerini populer veya markanıza uygun seçilecek eserlerle arttırabilirsiniz. Marka bilinirliğini arttırmak için müzik kullanılacak projelerin tasarlanmasından hayata geçirilmesine kadar her türlü hizmeti veriyoruz.

    Müzikle marka bilinirliğinizin arttırılması için...

  • Albüm Repertuar Danışmanlığı

    Yeni albümünüzün repertuarının belirlenmesinde yardıma mı ihtiyacınız var? Albümünüzde icra edebileceğiniz tarzınıza uygun hit parçaların belirlenmesi, yeni şarkıların önerilmesi, bu eserleri albümünüzde sorunsuz kullanabilmeniz için gerekli izin işlemlerinin tamamlanması için sizinle birlikte çalışmaya hazırız.

    Albüm repertuarınızın belirlenmesi için...

Median Müzik Edisyon Ltd. Şti.
Caddebostan Mah. Bağdat Cad.
No: 270, Kat: 2, Daire:8 34728
Kadıköy/Istanbul

Telefon: 0 212 252 53 51
Fax: 0 212 252 53 76
e-mail: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.